Oxygen all-in fitness

Terugkeren naar Training na de Zomervakantie

Naarmate de zomer ten einde loopt, is dit het perfecte moment om je weer te richten op je fitnessdoelen. Of je nu terugkeert naar je routine na een pauze of voor het eerst aan een krachtprogramma begint, het opstarten kan uitdagingen met zich meebrengen. Een strategische aanpak is de sleutel tot een veilige en effectieve terugkeer naar training. Onze gids helpt je om geleidelijk je trainingen weer op te pakken en je voor te bereiden op langdurig succes.

1. Wees Lief voor Jezelf

Na een pauze is het normaal om een beetje uit je ritme te zijn. Wees niet te streng voor jezelf als je niet meteen op hetzelfde niveau presteert als voor je pauze. Accepteer waar je nu staat en focus op geleidelijke vooruitgang. Een positieve mindset is cruciaal voor langdurig succes.

2. Maak een Plan

Consistentie is de sleutel tot het hervinden van je fitnessritme. Begin met het stellen van realistische doelen en maak een trainingsschema dat bij je levensstijl past. Wees eerlijk over de tijd die je wekelijks daadwerkelijk kunt besteden en plan je trainingen dienovereenkomstig. Een goed doordacht plan helpt je op koers te blijven.

3. Volg een Trainingsprogramma

Voor optimale resultaten is het essentieel om een gestructureerd trainingsprogramma te volgen. De Oxygen app biedt een reeks gratis krachttrainingsprogramma’s, ontwikkeld door ons team, speciaal voor krachttraining of hybride training.Een goed ontworpen programma houdt rekening met je huidige fitnessniveau, doelen en de specifieke aanpassingen die je wilt bereiken — of het nu gaat om spieropbouw, krachttoename of het verbeteren van uithoudingsvermogen.

4. Bereid Je Voor en Investeer in Je Succes

Bij Oxygen geloven we dat de juiste uitrusting je motivatie een flinke boost kan geven. Of je nu investeert in nieuwe fitnessapparatuur zoals kwalitatieve halters of machines, of je trainingsoutfit vernieuwt, het helpt je om vol vertrouwen en in stijl je doelen te bereiken. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw fitnessreis succesvol voort te zetten!

5. Sla Je Warm-Up en Herstel Niet Over

Een goede warm-up is essentieel om je lichaam voor te bereiden op de eisen van krachttraining, vooral na een pauze. Een juiste warm-up bevordert de doorbloeding, verbetert de mobiliteit en verkleint de kans op blessures. Net zo belangrijk is herstel — dit is het moment waarop je spieren herstellen en sterker worden voor je volgende sessie. Voeg stretchen en voldoende rust toe aan je routine om herstel te bevorderen en langdurige vooruitgang te behouden.

Popel je om te beginnen?

Word lid en smijt je volledig met ons in jouw eigen fitness verhaal. Wil je eerst kennismaken? Vraag snel je dagpas aan en kom vandaag nog onze club uitproberen!

Openingsuren

maandag: 09:00 - 22:30
dinsdag: 09:00 - 22:30
woensdag: 09:00 - 22:30
donderdag: 09:00 - 22:30
vrijdag: 09:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 10:00 - 18:00