Nieuwste Informatie omtrent de veiligheidsmaatregelen.

Corona Update

 

 

Meer informatie op de Facebook pagina van jouw club!TIJDELIJKE SLUITING VAN OXYGEN EN KIDS & PLAY

Omwille van de huidige ongunstige evolutie rond COVID19 wordt Oxygen Fitness opnieuw verplicht zijn deuren te sluiten en dit vanaf donderdag 29 oktober.

Dit zijn zeer vervelende tijden, maar samen kunnen we erdoor geraken. 
Blijf zeker lid, want we hebben je steun zeer hard nodig.
Bij de heropening zal er compensatie zijn voor alle actieve leden.
Blijf ondertussen actief bezig en laat ons samen hopen dat jullie snel weer kunnen sporten in 1 van onze Oxygen fitnessclubs. 

*

ONLINE GROEPSLESSEN

Net als bij de vorige sluiting zullen de lesgevers van Oxygen Fitness online groepslessen voorzien. De live lessen gaan door op ons Youtube-kanaal: Oxygen Fitness. Meer informatie hierover kan u vinden via de gratis Oxygen-APP en op de Facebook en Instagram pagina's van je favoriete club. Check it out ;)
 
*

THANK YOU!
Oxygen Fitness wil via deze weg ook al onze leden bedanken voor de steun en het begrip voor deze moeilijke periode. De situatie van overmacht is zowel voor jullie als voor ons zeer moeilijk. Het is daarom belangrijk elkaar te steunen en er samen sterker uit te komen.

Als zaakvoerder wens ik jullie allemaal te bedanken voor het vertrouwen de afgelopen maanden en kijk ik er nu al enorm naar uit jullie spoedig en vooral gezond terug te zien.
Vergeet niet te blijven sporten, want beweging is en blijft het beste medicijn!


Groetjes Freek ;) 


Samen komen we hierdoor!  
#SamenTegenCorona #SupportYourLocalGym #WeAllNeedOxygen

Hou je gezond en tot snel.

WE ALL NEED OXYGEN!

Het OXYGEN-team!